RSMH Söder om Söder

RSMH Söder om Söder.

article image

Om oss

RSMH Söder om Söder, du hittar oss på Knektvägen 9 (nära Gubbängens T-banestation)

Hos oss på vår förening (RSMH Söder om söder) kan personer med egen erfarenhet av psykisk ohälsa träffas och ha trevligt tillsammans, delta i gemensamma aktiviteter, och vid behov stätta varandra. Vår verksamhet bygger på att man är schysst mot varandra och att vi solidariskt hjälps åt - när vi orkar, vill och kan - med de sysslor som behöver utföras för att föreningen skall fungera.

Vi har en lokal i Gubbängen (i ett nedlagt konditori). Där vi träffas och där många av våra aktiviteter äger rum. Man kan fika, umgås, laga mat, låna dator.

I vår lokal finns:


Allrum där sitter vi och fikar, umgås och ibland lyssnar på musik. Här finns bl.a. DN och böcker att läsa, sällskapsspel, musiksamling och instrument att spela.

Kök där du kan koka långkok eller värma något i mikron.

Datarum med Officepaketet och Adobes programvara, Photoshop, InDesign, Illustrator, Dreamweaver, Adobe Premiere mm. Det finns också scanner.

Verkstad, här kan du hålla på med keramik, textil och måleri. Det finns drejskiva, stengods- lera, glasyrer, keramikugn, olje-, akvarell och akrylfärger, symaskiner m.m.

Kopiatorrum där du kan ta kopior för 50 öre st och även låna fax.

Kontor, här sitter vår samordnare som jobbar halvtid med viss administration. Hon svarar gärna på frågor, tar emot, visar runt och berättar när du kommer hit första gången (men boka helst tid så att hon säkert kan).

Duschrum med tvättstuga.

Öppettider

Lokalen
Måndag-Fredag 13-20
Med personal 13-17
Lördag & Söndag ofta spontanöppet från ca kl 14, ring och kolla om vi öppnat

Telefontid och Kontor
Måndag-Fredag 13-17

Öppen verkstad
Jobba på egen hand när inga kurser pågår. Material till självkostnadspris.

Veckodag Öppettider
  Måndag -
  Tisdag -
  Onsdag -
  Torsdag -
  Fredag 18.00-20.00
  Lördag när lokalen är öppen
  Söndag när lokalen är öppen