RSMH Värmekällan

RSMH Värmekällan

article image

Värmekällan är en öppen förening för dig med erfarenhet av olika kriser och belastning genom livet som reducerat din psykiska hälsa. Vi arbetar för att bryta isolering och ensamhet samt ge dig goda förutsättningar att kunna komma tillbaka till ett gott och rikt liv. Detta gör vi genom att du välkomnas in i en gemenskap där vi stöttar och hjälper varandra efter behov. Samt erbjuder ett varierande utbud av aktiviteter och cirklar inom personlig utveckling i syfte att stärka din självkänsla med glädje och tilltro till dina egna förmågor.

Vi ger var och en möjlighet att utvecklas och delta i den takt som känns bäst för just dig. Hos oss kan du komma precis som du är in i en kravlös och varm gemenskap präglad av uppmuntran, delaktighet och att få känna sig behövd.


Låter detta intressant?
BLI MEDLEM

Varmt välkommen som medlem för endast 100 kr/år. Betalas in till RSMH Stockholms läns distrikt BG: 5080-9003. Skriv ditt namn, adress och mailadress.
Därefter får du utskick och information om våra aktuella cirklar och övriga aktiviteter samt tidningen Revansch. Har du frågor eller undrar något, maila eller ring så svarar vi. RSMH Värmekällan är både politiskt och religiöst helt oberoende.

Välkommen till våra medlemsträffar på Ture träfflokal
Adress: Oppegårdsstråket 10, Sollentuna

Vi träffas den sista söndagen varje månad kl. 13-16.00
Du kan komma och gå som du vill under vår öppettid.

Vi bjuder på fika och smörgås!


För mer aktuell information, besök oss på vår Facebook sida