RSMH Förgät mig ej

RSMH Förgät mig ej.

article image

RSMH:s lokalförening i Södertälje startade 1982 och har nu ca 80-talet medlemmar.
Föreningen är ideell, religiöst och politiskt obunden samt Öppen För Alla (t.ex. du som är arbetslös, långtidssjukskriven eller ensam). Vi arbetar för att stötta och hjälpa varandra för att motverka utanförskap. Vi hoppas att du här hos oss kommer att träffa nya vänner.

Du är välkommen att aktivt delta i föreningens olika verksamheter. Men även Du som stöder våra värderingar är välkommen som medlem.

I vår träfflokal finns fika samt lättare rätter. Man kan läsa, se på TV, eller bara vara. På fredagar äter vi lunch, endast medlemmar och kostar 50 kr. Ring senast dagen före om Du vill äta (12 platser finns). Först till kvarn.

Föreningen ordnar utflykter och olika aktiviteter tillsammans. Du kan även själv komma med förslag.

Första onsdagen i månaden kl. 11-12 har du som behöver särskild hjälp i kontakten med vård och myndigheter möjlighet att träffa ett Personligt Ombud.

Kom gärna till vår lokal och se hur vi har det.

I vår träfflokal kan du fika och på fredagar även äta lunch. Hör av dig i god tid innan om du vill äta lunch, det är begränsat med antal anställningar!

Om du vill bli medlem i föreningen kostar det 160:-/år som kan sättas in på pg 59 86 24-5. Kom ihåg att skriva ditt namn och adress på inbetalningen så vi vet vem som vill vara medlem. Då får du bl.a. tidningen Revansch och föreningens medlemsblad, där vad som är aktuellt och kommande aktiviteter presenteras.

Kontakt med oss:

Adress:
Karlslundsgatan 25, 151 63 Södertälje
Tel. 08 550 350 90

Öppettider:
måndag- fredag kl. 10 – 16.
Söndag kl. 12 – 16.